Scott van Dijk

Biografie

Geboren en getogen in het mooie Sint-Michielsgestel. Zit in Havo 5 op het Sint-Janslyceum.

Ik ben Scott van Dijk, ben iets meer dan 17 jaar geleden geboren in ‘ons’ prachtige dorp ‘Gestel’. Ik zit nu in mijn examenjaar van de havo op het Sint-Janslyceum in Den Bosch. Een van mijn hobby’s buiten school om, is voetbal. Ik ben actief lid bij VV SCI in Sint-Michielsgestel, ik voetbal hier in JO-19 1 en geef al verschillende jaren (met veel plezier) training aan jeugdteams. Naast voetbal ben ik graag op pad met mijn vrienden. Veel mensen zullen mij met evenementen binnen Sint-Michielsgestel wel eens gezien hebben (carnaval, kermis enz.), ook hierbij ben ik graag aanwezig.

Verder is het een apart idee dat ik zelf niet mag stemmen, maar dat er wel op mij gestemd mag worden. Ik zit nog maar vrij kort bij De Gestelse Coalitie, maar ik vind het tot nu toe ontzettend leuk en interessant.

Mijn doel voor- en na de verkiezingen, is om de ‘Gestelse jeugd’ iets meer te interesseren voor de politiek. Ik snap natuurlijk dat niet iedereen ineens lid gaat worden van politieke partijen of de gemeentepolitiek op de voet gaat volgen, maar het is natuurlijk een leuk begin als de ‘Gestelse jeugd’ 21 maart alvast (bewust) gaat stemmen en daarna eens kijkt hoe de partij/persoon waarop ze hebben gestemd het doet.

Persoonlijke doelstellingen

De dommel als middelpunt van een levendig centrum80%
Stimuleren van toerisme, bedrijvigheid en werkgelegenheid 90%
Zorg voor kwetsbare groepen100%
Goede accommodaties voor iedere kern 90%
(Verkeers) veiligheid voorop100%
Persoonlijk contact 95%
Meer betaalbare en duurzame woningen 85%