Mirjan Rademaker

Geboren in Vught maar al enkele jaren woonachtig in Sint-Michielsgestel, werkzaam als rayonleider bij de Schoonmaakcoöperatie en actief binnen het verenigingsleven in ons prachtige dorp.

Biografie

k ben Mirjan Rademaker geboren op 25-05-1977. Ik heb tot mijn 20ste levensjaar in Vught gewoond en ben daarna verhuisd naar Eindhoven. Op mijn 31ste ben ik in Sint Michielsgestel gaan wonen, waar ik tot op heden met erg veel plezier woon.
 
Nadat ik de HAVO heb afgerond, ben ik naar de MTRO in Tilburg gegaan. Ik heb daar de opleiding “Horeca en Recreatie” gevolgd.
Ik ben altijd werkzaam geweest bij horeca/catering organisaties en heb daar diverse functies bekleed. Dit jaar ben ik geswitched van baan en ben ik werkzaam als rayonleider bij De Schoonmaakcoöperatie.
 
In mijn vrije tijd geef ik training aan de wedstrijdgroep van zwemvereniging Z&PC Zegenwerp. Tevens vervul ik de rol als secretaris en verzorg ik de ledenadministratie bij Z&PC Zegenwerp.
Tijdens carnaval is de kans groot dat je me tegenkomt want carnaval is me met de paplepel ingegoten. Samen met familie en vrienden speel ik graag een paar noten weg op mijn saxofoon bij de muziekgroep van carnavalsvereniging De Boomstêmpkes, waar ik al van jongs af aan lid van ben.
 
Ik wil me graag inzetten voor de Gestelse gemeenschap en er samen voor te zorgen dat ons dorp de “groene” gemeente met voldoende recreatiemogelijkheden is voor nu en in de toekomst!

Persoonlijke doelstellingen

Meer betaalbare woningen100%
Versterking positie Bint80%
Veilig wonen, werken en recreëren70%

Ervaring

2018 - Heden
Rayonleider De Schoonmaakcoöperatie
2014 - 2018
Personeelsplanner Stichting De Wever
2012 - 2014
Teamleider Horeca Stichting De Wever

Contact Info