Luuk Moseman

Luuk Moseman

Biografie

Mijn naam is Luuk Moseman en al mijn hele leven wonend in een van de kernen van onze gemeente. Van oorsprong ben ik opgeleid als fiscalist (belastingexpert) na een jaartje hierin werkzaam te zijn geweest heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar het onderwijs. Inmiddels sta ik al 6 jaar met veel plezier voor de klas als docent (bedrijfs)economie in Rosmalen.

In mijn vrije tijd ben ik voor verschillende Gestelse verenigingen actief. Zo ben ik actief geweest in het bestuur van de overkoepelende carnavalsstichting Bokkendonk en op dit moment voorzitter van de Bokkendonkse Jeugdhofkapel. Daarnaast speel ik trombone bij de carnavalsvereniging de Boomstêmpkes en de harmonie van Sint-Michielsgestel. Ook ben ik actief als staf van de scouts (11 tot 15 jarige jongens en meiden) van scouting Petrus Donders. Tot slot ben ik ook elk jaar actief bij de stichting kindervakantiewerk Sint-Michielsgestel. Deze stichting organiseert onder andere Mini-Gestel. Als ik niet in het bestuur zit dan verricht ik hand-en-spandiensten. Door mijn werk en de invulling van mijn vrije tijd durf ik mezelf maatschappelijk betrokken te noemen.

In 2013 heb ik de vraag gekregen of de politiek iets voor mij zou zijn. Mijn antwoord was als toenmalig inwoner van Gemonde na wat twijfel een volmondig ja. De fractie van de Gestelse Coalitie wil en luistert naar de problemen van alle inwoners in alle kernen. Waarbij voor mij heel belangrijk is er wordt meegedacht in plaats van in problemen gedacht. In het verleden heb ik het geluk gehad om in de gemeenteraad te mogen zitten. Nu ben ik als penningmeester in ons bestuur actief. Waardoor ik samen met u en onze raadsleden ervoor kan zorgen dat we Gestelse (nog) mooier maken.