Jonneke Simons

Samen stap voor stap werken aan een mooier Gestel!

Biografie

Mijn naam is Jonneke Simons-Van Uden. Ik ben getrouwd met Roland en heb vier zonen Sjoerd, Peep, Jort en Daan. Sinds 1988 woon ik met veel plezier in Sint-Michielsgestel. Oorspronkelijk kom ik uit Den Dungen waar mijn vader jarenlang gemeenteraadslid is geweest.
Zo ongeveer 30 jaar ben ik werkzaam in de IT Consultancy. Momenteel werk ik als Informatie Analist bij een Zorgverzekeraar.
 
Mijn levenshouding is me bezig te houden met dingen die ik belangrijk vind. Als ik de indruk heb dat mijn inzet bijdraagt aan een beter resultaat, dan zet ik mij daar volledig voor in. Dit doe ik graag in een team. Inzet en samenwerking creëren resultaat, draagvlak, verbetering en nieuwe kansen. Ook voor de Gestelse gemeenschap. Daar wil ik voor gaan.
 
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, zoals mooie reizen maken.
Verder loop ik hard bij Prins Hendrik in Vught. Ook al heb er niet altijd zin in na een dag werken, toch heb ik dan de discipline om te gaan. Het is een fijn gevoel als ik de kilometers weer in de benen heb.
Ook wandelen vind ik heerlijk. Lekker met een aantal mensen er op uit. Altijd met leuke gesprekken en discussies. Geweldig. Over alles wat er gebeurt in de samenleving, veraf maar zeker ook dichtbij. Dus ook over zaken uit de Gestelse gemeenschap. Wat gaat goed, wat kan beter en hoe zouden we dit samen kunnen veranderen.

Persoonlijke doelstellingen

Bereikbaar wonen voor starters op de woningmarkt100%
Integratie van onze prachtige Dommel in het nieuwe Centrum van Gestel100%