Raad vraagt om verkeersmaatregelen sportpark Zegenwerp

Tijdens de begrotingsbehandeling vroeg onze fractievoorzitter Yvonne Matthijsse aandacht voor de verkeerssituatie bij Sportpark Zegenwerp. En ze kreeg daarin bijval van zowel coalitie- als oppositiepartijen. Blijkbaar was het wethouder Van de Hulsbeek ontgaan dat er een fusie heeft plaatsgevonden tussen twee voetbalclubs en dat daarmee het verkeer van en naar het sportpark flink is toegenomen. Gelukkig zegde hij toe direct met zijn ambtenaren te gaan praten dus hopelijk komt er snel een oplossing voor de onveilig verkeerssituatie ter plekke. Wij zullen de ontwikkelingen rondom het nieuwe sportpark in ieder geval op de voet blijven volgen. Om te beginnen tijdens de raadsvergadering van december als het bestemmingsplan voor Sportpark Zegenwerp moet worden vastgesteld.

Related Posts