Op wie stemt u 21 maart?

Laat je stem niet verloren gaan #stemmen #21maart #smgkiest #Lijst3

Geplaatst door De Gestelse Coalitie op maandag 19 maart 2018

De campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen zit er bijna op. Op 21 maart gaan we hopelijk massaal naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen voor ons mooie dorp met de 7 kernen. Kent u ze allemaal? De Gestelse Coalitie zet zich de komende vier jaar graag in om ze alle 7 (nog) mooier te maken. Wij rekenen op uw stem! Twijfelt u nog? Misschien kunnen wij u overtuigen met dit filmpje. Het werd gemaakt  door onze jongste kandidaat Scott van Dijk (nummer 16 op de lijst). Samen met onze 27 andere kandidaten gaat hij zijn  best doen om Gestel nog mooier te maken. Wist u trouwens dat onze oudste kandidaat, Wim Bekkers (nummer 19), bijna op de dag af 60 jaar ouder is dan Scott? De Gestelse Coalitie is er niet alleen voor alle kernen, maar ook voor jong en oud.