Een echte Gestelse wethouder: Voor de kern van Sint-Michielsgestel

Hoe kan het nou toch, dat plannen in de andere kernen van onze gemeente wél van de grond komen, maar in de kern Sint-Michielsgestel zelf niet?

De vergelijking met Berlicum is snel gemaakt. Het Mercuriusplein heeft een flinke metamorfose gekregen, inclusief kostbare fontein. Gestart in maart 2021, voltooid in augustus 2021. Zo kan het dus ook.

Hoe anders is het in het centrum van Gestel. Een groene grasvlakte waar niets mee gebeurt, inwoners die van pure ellende op vrijdag en zaterdag zélf het verkeer maar staan te regelen (parkeerterrein AH), vreemde plannen over laad- en losroutes voor de nieuw te vestigen winkels.
De Gestelse Coalitie ziet enorm veel aandacht uitgaan naar de andere kernen. Wat ons betreft niet heel vreemd: We missen een echte Gestele wethouder. Iemand die de belangen van onze kern behartigt en dáár net even wat harder voor loopt.

 

Related Posts