Thierry Matthijsse

Thierry Matthijsse

Biografie

Mijn naam is Thierry Matthijsse 29 jaar oud en getrouwd met Maureen, in mei verwachten wij ons eerste kindje. Ik heb een passie voor de horeca, hier heb ik dan ook mijn werk van gemaakt bij Lunchcafé Toren4. Je kunt mij hier meestal vinden in de keuken om voor alle Gestelnaren en toekomstige toeristen lekkere broodjes te bereiden. Ben ik niet bij Toren4 sta ik op het voetbalveld bij SCG’18 vooral voor mijn plezier maar ook voor de derde helft.

Ik wil me de komende periode hard gaan maken voor een levendig centrum en daarbij horen evenementen en ruimte voor ondernemers om dingen te organiseren. In een mooie nieuwe omgeving met een aanlegsteiger in de Dommel, een verbindingszone tussen de Meander en Toren4 hierdoor wordt het een mooi en open centrum waar genoeg ruimte is voor het organiseren van mooie en leuke evenementen. Maar ook een pleisterplaats voor toeristen waar onze inwoners ook graag naar toe komen.

Wat ik dus graag wil bereiken samen met de Gestelse Coalitie is een levendig centrum en daarbij horen evenementen en ruimte.