Jeroen van Doorn

Geboren en getogen in Sint-Michielsgestel, werkzaam als duurzame energieadviseur zonnepanelen voor Zelfstroom en altijd actief binnen de gezellige Gestelse samenleving.

Biografie

Ik ben Jeroen van Doorn, geboren en getogen in Sint-Michielsgestel op 17 september 1989.  Opgegroeid in de Laurierstraat, op mijn 11e verhuist naar de Berkenlaan en na 4 jaar in Den Bosch weer terug in de Laurierstraat waar ik samenwoon met mijn vriendin. Hieronder vertel ik wat meer over mijzelf en mijn levensweg zover.

Begonnen op de basischool Willem de Zwijger en na de splitsing mee verhuisd naar de Roald Dalh. Als middelbare school heb ik gekozen voor het Elde College in Gestel, vertrouwd dichtbij en overzichtelijk klein. Vervolgens heb ik op het Koning Willem 1 Collegde in Den Bosch de opleiding Bouwkunde & Architectuur voltooid. Op Avans Tilburg heb ik nog 3 jaar de opleiding Bouwtechnisch Bedrijfskunde gevolgd waarna ik op Avans Den Bosch mijn Bachelor Bedrijfskunde Management Economie en Recht heb voltooid in 2016.

In mijn volledige jeugd, een leeftijd van 6 tot 24 jaar, heb ik gevoetbald bij SCI. In die periode hebben verschillende geweldige mensen zich voor mij, en daardoor ook ik voor hen, ingezet binnen SCI. Zo ben ik even coach/trainer geweest en heb ik ook vele jaren wedstrijden geleid als scheidsrechter. Door slechte knieën heb ik helaas moeten stoppen, maar mijn hart klopt nog altijd voor dit prachtige spelletje en deze mooie club.

Wat betreft de carnaval, en Sichting de Pomp, zullen ook vele mijn naam/gezicht kennen. Via de JPC ben ik met een aantal vrienden terecht gekomen bij CV de Dors(t)vlegels waaruit na een leuke periode onze eigen clubke CV Kiek Z11 Moar is ontstaan. Daarnaast zijn alle Gestelse evenementen ook niet om te missen en daar ben ik dan ook vaak te vinden.

Ik hou van een goed gesprek en een leuke discussie. Mocht je ergens mee zitten binnen de Gestelse gemeenschap, aarzel dan niet en spreek me aan. Vertel me over jouw wensen en/of visie voor Gestel en wijs me op de dingen die jij mist of zou willen veranderen. Zonder jouw input weten wij niet wat er voor jou speelt!

Persoonlijke doelstellingen

Een duurzaam en zelfvoorzienend Gestel100%
Bereikbaarder wonen voor starters80%
Een eenvoudig en duidelijk evenementenbeleid70%
Benodigde (kleine) lokale voorzieningen60%

Ervaring

2017 - Heden
Duurzame energie adviseur zonnepanelen Zelfstroom
2015 - 2017
Commercieel adviseur energie Essent
2012 - 2015
Taxichauffeur Verbotax
2011 - 2012
Bouwbedrijf van Pinxten
2008 - 2012
Edah / Emte Sint-Michielsgestel

Contact Info

Telefoon / WhatsApp = 0613843575
E-mail = jjl.van.doorn@gmail.com