Carlijn van den Brand

Ik ben Carlijn van den Brand, geboren in tilburg op 13-12-1992. Tot mijn 7de heb ik in udenhout gewoond aan de van heeswijkstraat. Hierna zijn wij verhuisd naar de Gijzelsestraat in Biezenmortel. Waar ik met veel plezier gewoond heb tot eind 2016. Toen ben ik samen met mijn vriend verhuisd naar st michielsgestel. Hieronder vertel ik wat meer over mijzelf en mijn levensweg zover.

Biografie

Mijn lagere school periode heb ik op de openbare jenaplanschool “de mussenacker” gedaan. Waarna ik 2 jaar naar het Maurick college in Vught ben gegaan. Hier zat ik voor mijn gevoel niet op mijn plek en ben daarna over gegaan naar de lagere landbouwschool in tilburg. Waar ik met veel plezier mijn school heb afgerond. Na deze opleiding te hebben behaald ben ik naar het Helicon in Boxtel gegaan en heb ook hier mijn opleiding veehouderij richting melkvee behaald. 

Wat betreft de carnaval, ben ik een echte carnavalvierster. Op mijn 13de ben ik bij carnavals vereniging BeterBier gegaan. Ik heb hier met plezier 5 jaar mee gedaan aan het bouwen van de wagen en er 4 dagen optochten mee gelopen. Op mijn 18de kwam ik steeds meer met stappen richting Gestel en ben toen bij CV Bakt d’r niks van gegaan tot 2 jaar geleden. Dit jaar zal carnaval voor mij/ ons op een lager pitje komen te staan ivm de zwangerschap. Verder zit ik nog bij de Pomp sinds een jaar. 

Ervaring

2017 - Heden
Administratieve ondersteuning bij Landbouw Mechanisatie Bedrijf W. Megens
2015 - 2017
Invalster bij Florianthe flowers and more te Tilburg, bloemen binden, klanten bedienen en kassa
2015 - 2017
Full-time medwerkster bij Zeugenfokkerij van Gemert-Smulders te Biezenmortel
2013 - Heden
Vrijwilligster gehandicaptenzorg ASVZ
2014 - 2015
Full-time algemeen medewerkster bij Tuincentrum Coppelmans