Veiligheid in de buurt: Signaleren en aanpakken!

Rondom Kindcentrum De Ellips in Sint-Michielsgestel ervaren omwonenden flink wat overlast van gedragingen door diverse hangjongeren. Eén van de aangedragen probleempunten op het terrein rondom het Kindcentrum is het gebrek aan verlichting op bepaalde gedeelten en de onoverzichtelijkheid op het terrein door de beplanting (met name aan de kant van BSO De Bolderburen). De Gestelse Coalitie kaartte deze situatie aan in de gemeenteraad. Dit heeft intussen geleid tot een gesprek met alle betrokkenen. Daarbij waren naast medewerkers van de gemeente ook vertegenwoordigers van Wijkplein en politie aanwezig.
Een goed voorbeeld hoe de Gestelse Coalitie kijkt naar politiek. Signaleren waar het fout gaat, vragen stellen en met elkaar zoeken naar oplossingen. En voor de omwonenden van De Ellips hopen we dat die oplossingen er ook daadwerkelijk komen, want je veilig voelen in je eigen buurt is het belangrijkste wat er is.
Wij blijven het de komende tijd in ieder geval kritisch volgen.

Zijn er onveilige situaties in uw buurt? Aarzel dan niet om contact met ons te nemen. Dat kan via info@degestelsecoalitie.nl