Yvonne Matthijsse lijsttrekker en wethouderskandidaat Gestelse Coalitie

SINT-MICHIELSGESTEL
Bestuur en leden van De Gestelse Coalitie hebben fractievoorzitter Yvonne Matthijsse gekozen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Zij is tevens kandidaat wethouder voor die partij.
Yvonne Matthijsse – van den Heuvel (51) is geboren en getogen in Sint-Michielsgestel. Ze is getrouwd met Etienne en moeder van twee volwassen zonen Thierry en Mitch. Naast haar werkzaamheden als raadslid werkt ze als brandmanager bij Alliance Healthcare in Den Bosch.
Matthijsse:
“Ik ben heel blij met het vertrouwen dat ik heb gekregen en ik hoop dat ik onze huidige wethouder Koos Loosena de verkiezingen kan opvolgen. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in om verder te bouwen op alle mooie dingen, die we in deze raadsperiode voor Gestel hebben bereikt en hopelijk de komende maanden nog gaan bereiken.”

Related Posts